Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2024
|
32
|
1
|
Tytuł artykułu
Morphophysiological parameters and leek seed production depending on fulvohumin treatment and date of planting seedlings
Autorzy
Slobodianyk H.
,
Ternavskyi A.
,
Smetanska I.
,
Krykunov I.
,
Voievoda L.
,
Hnatiuk N.
,
Sukhanov S.
,
Boroday V.
,
Helfert J.
,
Voitsekhivskyi V.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2024
Tom
32
Numer
1
Opis fizyczny
p.89-102,fig.,tab.,ref.
Twórcy
autor
Slobodianyk H.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Ternavskyi A.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Smetanska I.
University of Applied Science Weihenstephan–Triesdorf, Weidenbach, Germany
autor
Krykunov I.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Voievoda L.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Hnatiuk N.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Sukhanov S.
Uman National University of Horticulture, Uman, Ukraine
autor
Boroday V.
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, Ukraine
autor
Helfert J.
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, Ukraine
autor
Voitsekhivskyi V.
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, Ukraine
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2024-0007
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e2ec62bf-ac1a-478f-aa93-cdded5787e2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.