Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1973
Tom
23
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wzrost i aktywność proteolityczna komórek L. casei WP-1 w podłożach zawierających różne węglowodany
(
Libudzisz Z.
)
artykuł:
Badanie wodnistości mięsa kurcząt
(
Trojan M.
,
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
Badanie zasięgu tzw. brązowienia nieenzymatycznego w produkcji sera topionego
(
Klemarewski J.
,
Pijanowski E.
,
Zmarlicki S.
)
artykuł:
Badania zastosowania białkowych półproduktów sojowych do podnoszenia wartości odżywczej pieczywa
(
Chabrowski K.
,
Majewska J.
,
Szkuta B.
,
Bartnik J.
)
artykuł:
Profesor dr Eugeniusz Pijanowski (życiorys i działalność naukowa)
artykuł:
Opis matematyczny kinetyki i termodynamiki procesów autooksydacji esterów metylowych niektórych kwasów tłuszczowych
(
Zwierzykowski W.
,
Igielska B.
,
Niewiadomski H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.