Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Drobiu
2015
|
05
|
Tytuł artykułu
Wybrane determinanty spożycia mięsa drobiowego
Autorzy
Wilkanowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
produkty drobiarskie
mieso drobiowe
spozycie miesa
rynek miesny
ceny
zwyczaje zywieniowe
jakosc miesa
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Drobiu
Rocznik
2015
Numer
05
Opis fizyczny
s.58-61,fot.,rys.
Twórcy
autor
Wilkanowska A.
Uniwersytet w Molise, Włochy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e2ca2310-fcc2-44bd-ba94-632dab9f829d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.