PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 30 | 3 |

Tytuł artykułu

Porównanie metod oznaczania wartości energetycznej posiłków gotowanych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Comparison of methods for estimating the energy value of boiled meals

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

3

Opis fizyczny

s.277-284,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e2a2b168-a090-4d06-86ce-3abbb1e22d27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.