Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
1991
|
2
|
Tytuł artykułu
Wybrane zagadnienia z biotechnologii składników aromatotwórczych
Autorzy
Bednarski W.
,
Kowalewska-Piontas J.
Warianty tytułu
EN
Some aspects of flavour compounds biotechnology
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
biotechnologia
biosynteza
mikroorganizmy
preparaty enzymatyczne
inzynieria genetyczna
estry
laktony
stabilnosc termiczna
aromaty
lipaza
pirazyny
komponenty smakowe
komponenty roslinne
zwiazki karbonylowe
biotransformacja
terpeny
jony
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1991
Numer
2
Opis fizyczny
s.28-35,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bednarski W.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn
autor
Kowalewska-Piontas J.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e28afada-07b9-4b12-b1d1-13e8a22312c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.