Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
10
|
Tytuł artykułu
Kozia broda, kania i...
Autorzy
Harapkiewicz W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
sezon jesienny
grzyby
zastosowanie kulinarne
przepisy kulinarne
przetwory z grzybow
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
10
Opis fizyczny
s.42-43,rys.,fot.
Twórcy
autor
Harapkiewicz W.
Kuchnia Dworzysko, Szczawno Zdrój
Klub Szefów Kuchni, Bronisze/Jawczyce
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e20fcb78-2aa5-4ed3-8d59-01861d95149a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.