PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 06 |

Tytuł artykułu

Wytyczne do produkcji żywności organicznej (ekologicznej)

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Guidelines for production of organic (ecological) foods

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.36-42,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e1905f79-ff80-4854-b12a-aede1516de27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.