Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica. Rozprawy i Monografie
2006
|
5[138]
|
Tytuł artykułu
Studia nad dynamiką brązowienia i jej wykorzystaniem w ocenie świeżości miąższu jabłek
Autorzy
Kuczynski A.P.
Warianty tytułu
EN
Studies on the dynamics of browning and its application in the estimation of apple flesh freshness
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owoce
jablka
swiezosc
dojrzalosc owocow
miazsz surowy
brazowienie miazszu
przechowywanie
komory chlodnicze
uszkodzenia mechaniczne
utlenianie enzymatyczne
polifenole
spektrofotometria
elektrody redoks
EN
fruit
apple
freshness
fruit maturity
raw pulp
pulp browning
storage
cold room
mechanical damage
enzymatic oxidation
polyphenol
spectrophotometry
working electrode
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica. Rozprawy i Monografie
Rocznik
2006
Numer
5[138]
Opis fizyczny
s.1-145,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kuczynski A.P.
Instytut Agrofizyki im.Bohdana Dobrzańskiego, Polska Akademia Nauk, ul.Doświadczalna 4, 20-290 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e17975d7-7ebd-467c-b5f5-066c4608f97c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.