PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 5[138] |

Tytuł artykułu

Studia nad dynamiką brązowienia i jej wykorzystaniem w ocenie świeżości miąższu jabłek

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Studies on the dynamics of browning and its application in the estimation of apple flesh freshness

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.1-145,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Agrofizyki im.Bohdana Dobrzańskiego, Polska Akademia Nauk, ul.Doświadczalna 4, 20-290 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e17975d7-7ebd-467c-b5f5-066c4608f97c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.