Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiedza i Życie
2013
|
09
|
Tytuł artykułu
Ile jedzenia w jedzeniu?
Autorzy
Orlinski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
produkcja zywnosci
wedliny
pieczywo
chleb
przetwory warzywne
jogurt owocowy
mieso odkostnione mechanicznie
emulgatory
skrobia
przeciwutleniacze
fosforany
blonnik pokarmowy
karagen E407
azotyn sodu
koszenila
polifosforany
wzmacniacze smaku
polepszacze maki
kwas askorbinowy
lecytyna
glicerydy
guma guar
karmel
slod jeczmienny
zagestniki
regulatory kwasowosci
Wydawca
-
Czasopismo
Wiedza i Życie
Rocznik
2013
Numer
09
Opis fizyczny
s.54-57,fot.
Twórcy
autor
Orlinski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e0ea61e4-08f8-40e4-b671-f1f657f9f1da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.