Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
05
|
Tytuł artykułu
Hydrokoloidowe systemy żelujące, kształtujące strukturę produktów mlecznych
Autorzy
Denesiuk J.
,
Skrzypczak K.
,
Dylewska A.
,
Gustaw W.
Warianty tytułu
EN
Hydrocolloid gelling systems, shaping dairy products structure
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
hydrokoloidy
dodatki do zywnosci
przetwory mleczne
wlasciwosci reologiczne
technologia produkcji
tekstura
preparaty bialkowe
polisacharydy
srodki zelujace
jogurt
bialka serwatkowe
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
05
Opis fizyczny
s.3-6,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Denesiuk J.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Skrzypczak K.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Dylewska A.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Gustaw W.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e0cdcb3c-324e-4c06-ba18-4fb34b3e1baf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.