Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2014
|
68
|
04
|
Tytuł artykułu
Genialne rozwiązania. Dezynfekcja jaj w zakładzie gastronomicznym
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
jaja spozywcze
jaja kurze
dezynfekcja
mycie
pochodzenie produktu
kontrola jakosci
transport zywnosci
przechowywanie
higiena zywnosci
higiena zywienia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
04
Opis fizyczny
s.4-5
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e09d5cdd-2314-465b-b67b-aed208140238
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.