Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2020
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Powłoki jadalne
(
Prasek D.
)
artykuł:
Personalia. Anna Filipczak - dyrektor zarządzająca w spólce PROMATEC
artykuł:
Znaczenie różnych rodzajów mięsa w żywieniu człowieka
(
Zin M.
,
Mroczek K.
,
Mroczek J. R.
)
artykuł:
Wilki masarskie
(
Kowerski A.
)
artykuł:
Dobry przepis na bezpieczeństwo
artykuł:
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
artykuł:
Syntetyczne osłonki w technologii wyrobów wędliniarskich
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
)
artykuł:
Personalia. Krzysztof Majka - właściciel DAN-POL
artykuł:
Mięso alpak - wartość odżywcza i spożycie na świecie
(
Morales Villavicencio A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.