PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 73 | 4 |

Tytuł artykułu

Comparative study on drying characteristics and quality of apple cubes dried in two different microwave dryers

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

73

Numer

4

Opis fizyczny

p.367-374,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • College of Food Science and Engineering, Ningxia University, Ningxia Yinchuan 750021, China
autor
  • College of Food Science and Engineering, Ningxia University, Ningxia Yinchuan 750021, China
autor
  • School of Agriculture and Forestry Technology, Longdong University, Gansu Qingyang 745000, China
autor
  • School of Agriculture and Forestry Technology, Longdong University, Gansu Qingyang 745000, China
autor
  • School of Agriculture and Forestry Technology, Longdong University, Gansu Qingyang 745000, China

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e06c484c-e420-42dc-9fc8-474712dc44ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.