PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 34 | 2 |

Tytuł artykułu

Osmotic dehydration and freezing as a suitable pretreatment in the process of vacuum drying kiwiberry: drying kinetics and microstructural changes

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

2

Opis fizyczny

p.265-272,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Engineering and Process Management, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Process Management, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Food Engineering and Process Management, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Process Management, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Process Management, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Machines and Production Biosystems, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, Slovak Republic

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e0532ac3-1928-4190-8759-421f3f068fb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.