Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1955
|
02
|
2
|
Tytuł artykułu
Żródła i drogi powstawania tłuszczu mleka u przeżuwaczy
Autorzy
Nikitin W.N.
,
Kaplan W.A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Istochniki i puti obrazovanija zhira moloka u zhvachnykh zhivotnykh
EN
Sources and ways and means of milk fat synthesis in ruminants
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1955
Tom
02
Numer
2
Opis fizyczny
s.94-101,rys.
Twórcy
autor
Nikitin W.N.
autor
Kaplan W.A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e02f64f5-cc34-480d-8fae-a4d7d9b168b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.