Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1960
|
22
|
Tytuł artykułu
Wpływ zróżnicowanego żywienia białkiem oraz wieku na wartość poubojową i skład chemiczny tkanki mięsnej młodego bydła
Autorzy
Jasiorowski H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Slaughter value and chemical composition of young beef cattle meat affected by differentiation in protein and age
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie zwierzat
wartosc poubojowa
sklad chemiczny
bydlo miesne
bialko
badania naukowe
hodowla zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1960
Numer
22
Opis fizyczny
s.137-141,tab.
Twórcy
autor
Jasiorowski H.
Zakład Hodowli Doświadczalnej, Polska Akademia Nauk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e02e964b-967b-454c-a544-d00782782e36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.