Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
2011
|
11
|
3[35]
|
Tytuł artykułu
Wpływ sposobu rozdrobnienia całych roślin jęczmienia na jakość i wartość pokarmową kiszonki
Autorzy
Otroszko S.
,
Sokolkow W.
Warianty tytułu
EN
The effect of barley plant fragmentation on the quality and nutritive value of silage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rosliny paszowe
jeczmien
rozdrabnianie roslin
sposob rozdrobnienia
stopien rozdrobnienia
kiszonki z calych roslin jeczmienia
jakosc kiszonek
wartosc pokarmowa
zawartosc skladnikow pokarmowych
strawnosc
wartosc energetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
Rocznik
2011
Tom
11
Numer
3[35]
Opis fizyczny
s.173-182,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Otroszko S.
Wszechrosyjski Instytut Pasz im. W.R. Wiliamsa w Łobni, 141055 Łobnia, Rosja
autor
Sokolkow W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-df1e9fa9-aa53-4e2d-af7f-84c0f3f1e927
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.