PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 30 | 1 |

Tytuł artykułu

The content of polyphenols and caffeine in spent coffee grounds obtained from various home brewing methods

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Zawartość polifenoli i kofeiny w fusach uzyskanych przy użyciu różnych domowych metod parzenia kawy

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

1

Opis fizyczny

s.40-52,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Chemii i Toksykologii Żywności, Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 1a, 35-601 Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dee9a094-6314-4a56-aef0-a98f4f26896a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.