PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 19 | 1 |

Tytuł artykułu

Hydrolizat śruty rzepakowej jako źródło naturalnych przeciwutleniaczy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Rapeseed meal hydrolysate as a source of natural antioxidants

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

1

Opis fizyczny

s.269-278,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-de66d2a4-39c7-4f32-a930-bb8d940ffada
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.