Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Nalot pleśni na długo dojrzewających przetworach mięsnych
artykuł:
Odzysk ciepła w ubojniach trzody chlewnej
artykuł:
Wpływ czasu kutrowania farszu z błonnikiem ziemniaczanym na jakość parówek
(
Slowinski M.
,
Filipczak A.
)
artykuł:
Wpływ tlenu w MAP na jakość mięsa
artykuł:
Innowacyjne procesy modyfikujące produkty mięsne
artykuł:
Bezprzewodowy pomiar temperatury w produktach przetworów mięsnych
artykuł:
Pekpol stawia na marki. Rozmowa z Tomaszem Łączyńskim, prezesem zarządu Zakładów Mięsnych „Pekpol Ostrołęka” SA
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Zautomatyzowany system identyfikacji pochodzenia
artykuł:
Planowanie zakładu mięsnego ukierunkowane na przyszłość
artykuł:
Prasowanie w próżni to lepsza jakość wyrobu gotowego
artykuł:
Wykrywanie zanieczyszczeń fizycznych żywności
artykuł:
Cyfrowa fabryka
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Ochrona i promocja unikatowych produktów
artykuł:
Rejestracja i archiwizacja parametrów procesów technologicznych
(
Krasicki T.
)
artykuł:
Wysoka frekwencja na seminarium branżowym firmy CSB-System w Wiedniu
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Wyciek soku mięsnego ze steków
artykuł:
Substancje bioaktywne w mięsie i produktach mięsnych
artykuł:
Przemysłowe mycie pojemników stosowanych w przetwórstwie mięsa
artykuł:
Kuszenie światłem
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.