Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Kształtowanie jakości farszów mięsnych
(
Kolodziej J.
), s. s.18-20
artykuł:
Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności w procesach pastweryzacji i sterylizacji
(
Michalski M.
), s. s.22-24
artykuł:
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
(
Makala H.
), s. s.26-30,32
artykuł:
Rozważania nad spożyciem mięsa przez człowieka
(
Stanislawczyk R.
), s. s.44-52
artykuł:
Tłuszcze to nie dopust boży!
(
Kladz F.
), s. s.56-58
artykuł:
Planowanie finansowe w zakładach mięsnych - zarys problemu
(
Soliwoda M.
), s. s.34,38-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.