Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
25 lat działalności Instytutu Warzywnictwa w Skierniewicach
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Otrzymywanie i zastosowanie enzymów w przymyśle
(
Galas E.
)
artykuł:
Prognozy rozwoju produkcji mrożonych owoców i warzyw i zdolności produkcyjnych do 2000 r.
(
Fitcek M.
,
Kostrzewa J.
)
artykuł:
Charakterystyka sorgo jako surowca przemysłu piwowarskiego
(
Ugboaja F.
,
Bednarski W.
)
artykuł:
Kinetyka okresowej fermentacji cytrynowej na glukozie i hydrolu glukozowym przy użyciu drożdży Yarrowia lipolytica
(
Wojtatowicz M.
,
Rymowicz W.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania zagęszczonego wywaru melasowego do celów nawozowych w ogrodnictwie
(
Sobczak E.
,
Kropisz A.
)
artykuł:
Wpływ odmiany i czynników agrotechnicznych na jakość kiszonych ogórków i kapusty
(
Elkner K.
)
artykuł:
Czynniki odpowiedzialne za jakośc piwa i ich oznaczenie analityczne
(
Dubiel L.
)
artykuł:
Charakterystyka mikrobiologiczna zakażeń występujących w produkcji grzybni pieczarki
(
Sobczak E.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Brzost D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.