Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
09
|
Tytuł artykułu
Odroczony wypiek pieczywa - zawsze świeży chleb
Autorzy
Fujarczuk M.
,
Wojciechowicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
czerstwienie pieczywa
trwalosc przechowalnicza
wypiek pieczywa
wypiek odroczony
niskie temperatury
drozdze
zywotnosc drozdzy
zdolnosc fermentacyjna
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
09
Opis fizyczny
s.48-51,fot.
Twórcy
autor
Fujarczuk M.
Zakład Technologii Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Wojciechowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dd161336-f7ec-4f3d-a6f7-d25e774a7af2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.