PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 36 |

Tytuł artykułu

Właściwości fizykochemiczne mięsa wieprzowego w klasach jakościowych tusz E, U, R, O

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Physicochemical properties of pork meat in carcass quality classes E, U, R, O

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Opis fizyczny

s.29-38,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Ekonomii w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dc9a8cfb-bd06-45fa-bf87-f7a628eb03d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.