Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
05
|
Tytuł artykułu
Nowe przepisy w zakresie substancji dodatkowych do żywności, aromatów i enzymów
Autorzy
Gajda-Wyrebek J.
Warianty tytułu
EN
Feature - food additives
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Europejski Urzad ds.Bezpieczenstwa Zywnosci
wskazane dzienne spozycie
rozporzadzenie Parlamentu Europejskiego i Rady
L-cysteina
dodatki do zywnosci
srodki spozywcze
wlasciwosci aromatyzujace
enzymy
przemysl spozywczy
substancje slodzace
substancje barwiace
przeciwutleniacze
Rosmarinus officinalis
neotam
zagestniki
srodki zelujace
cynamon
masa jajowa
wosk pszczeli
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
05
Opis fizyczny
s.4-6
Twórcy
autor
Gajda-Wyrebek J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego-Państwowy Zakład Higieny, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc9951ec-73bd-4217-b137-88dd4d697665
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.