Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Progress in Plant Protection
2015
|
55
|
2
|
Tytuł artykułu
Comparison of extraction and purification techniques for the determination of pesticide residues
Autorzy
Kurdziel A.
,
Szpyrka E.
,
Slowik-Borowiec M.
,
Podbielska M.
,
Matyaszek A.
,
Rupar J.
Warianty tytułu
PL
Porównanie technik ekstrakcji i oczyszczania w oznaczaniu pozostałości pestycydów
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Progress in Plant Protection
Rocznik
2015
Tom
55
Numer
2
Opis fizyczny
s.141-146,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kurdziel A.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
autor
Szpyrka E.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
autor
Slowik-Borowiec M.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
autor
Podbielska M.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
autor
Matyaszek A.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
autor
Rupar J.
Instytut Ochrony Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Terenowa Stacja Doświadczalna, ul.Langiewicza 28, 35-101 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.14199/ppp-2015-023
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc8c74a6-ef10-4656-a77e-408af5b52258
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.