Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
1991
|
10
|
Tytuł artykułu
Jakie zawartości azotanów są dopuszczalne w warzywach?
Autorzy
Michalik H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
warzywa
zawartosc azotanow
nawozy organiczne
gleby
dzialanie toksyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
Rocznik
1991
Numer
10
Opis fizyczny
s.8-9,tab.,fot.
Twórcy
autor
Michalik H.
Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc70b2d6-c73f-4d42-976a-c1565cb9840c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.