Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2012
|
56
|
11-12
|
Tytuł artykułu
Rozwój browarów restauracyjnych
Autorzy
Kowalczyk R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Ameryka Polnocna
Europa Zachodnia
browary restauracyjne
rozwoj
minibrowary
piwo
kultura picia
tradycje
konsumenci
swiadomosc konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
11-12
Opis fizyczny
s.17-18,20 wkl.
Twórcy
autor
Kowalczyk R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc5dc34c-b758-4cc5-a005-8692938134dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.