Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
4
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie metody wysokich ciśnień w przetwórstwie mięsa i produktów mięsnych
Autorzy
Makala H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
High-pressure method applied in processing of meat and meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso
przetwory miesne
utrwalanie zywnosci
technologia wysokich cisnien
zastosowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
4
Opis fizyczny
s.38-53,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
nstytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2019/121/311
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc4b44c8-0b3b-4b13-9066-166c51c69345
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.