PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 4(31) |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie metody projektu w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Use of the project method for performing the quality of food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.9-30,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Exact Systems Sp. z o.o., Częstochowa
autor
  • JAN-ART Sp. z o.o.
autor
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dc0e89cc-a80a-44e4-bfc7-f83fb9b1c9a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.