Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2018
|
4(31)
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie metody projektu w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych
Autorzy
Gadzala K.
,
Wypchly A.
,
Lesiow T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Use of the project method for performing the quality of food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
jakosc
doskonalenie jakosci
rogale marcinskie
wyroby cukiernicze
procesy technologiczne
zarzadzanie jakoscia
towaroznawstwo
wiedza
ocena konsumencka
dydaktyka
metody nauczania
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2018
Numer
4(31)
Opis fizyczny
s.9-30,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gadzala K.
Exact Systems Sp. z o.o., Częstochowa
autor
Wypchly A.
JAN-ART Sp. z o.o.
autor
Lesiow T.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2018.4.01
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc0e89cc-a80a-44e4-bfc7-f83fb9b1c9a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.