PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 26 | 08 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza masła śledziowego

Warianty tytułu

EN
The nutritional value of „hering butter"

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

08

Opis fizyczny

s.491-493,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Wydział Weterynarii, Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Wydział Weterynarii, Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dbff8aba-fea6-4beb-bfad-0c50a797bb6b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.