Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Kuchnia wg Gesslera
(
Popek A.
)
artykuł:
Polska Wielkanoc
(
Russak G.
)
artykuł:
Ab ovo. Sposób na świeżość jaj
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Przetańczyć cały rok. O tym pisze się w kraju wiatraków
(
AW
)
artykuł:
Tradycyjnie i z automatu
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Bezpieczny hotel podczas mistrzostw. Relacja z konferencji naukowo-branżowej
artykuł:
"Mały Wiedeń" nad Białą. Atmosfera i smaki naddunajskiej metropolii
(
Magner J.
)
artykuł:
Rozkosze smakoszy! Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Czas na wędzonki. Dobry sposób na utrwalanie żywności
(
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
)
artykuł:
Kurpiowskie zwyczaje kulinarne (II) Śladami Kurpiów
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Niksa K.
)
artykuł:
Szkolna reforma (I) Zmiany w szkolnictwie zawodowym już od 2012 roku
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Praktyczna identyfikacja zagrożeń i środków kontroli (I) Fachowe rozpoznanie
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Kawiarniane życie w Wiedniu (II) Maria Teresa za 7 euro
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Niedoceniony wyrób. Właściwości i wykorzystanie kulinarne jagnięciny
(
Czerwinska D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.