Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1989
|
18
|
Tytuł artykułu
Propionic acid fermentation in whey and modified whey mediums
Autorzy
Sobczak E.
Warianty tytułu
PL
Fermentacja propionowa w serwatce i w zmodyfikowanym podłożu serwatkowym
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1989
Numer
18
Opis fizyczny
p.69-77,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sobczak E.
Department of Fermentation and Fruit and Vegrtable Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Rakowiecka 26/30, 02-528 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-db46dd61-337a-4857-b649-ef2471febd42
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.