Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2011
|
260-261
|
Tytuł artykułu
Zróżnicowanie odmianowe parametrów fizyko-chemicznych i czasu gotowania nasion grochu siewnego (Pisum sativum L.)
Autorzy
Boros L.
,
Wawer A.
Warianty tytułu
EN
Cultivar variation for field pea (Pisum sativum L.) seeds physico-chemical parameters and cooking time
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
groch siewny
Pisum sativum
zroznicowanie genotypowe
parametry technologiczne
nasiona
hodowla roslin
konferencje
Zakopane konferencja
EN
garden pea
Pisum sativum
genotypic differentiation
technological parameter
seed
plant breeding
conference
Zakopane conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2011
Numer
260-261
Opis fizyczny
s.341-349,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Boros L.
Zakład Nasiennictwa i Nasionoznawstwa, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Radzików
autor
Wawer A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-db1e271a-d6a0-408b-960e-280f82e00c6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.