Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Reproductive Biology
2017
|
17
|
3
|
Tytuł artykułu
Cryopreservation of canine sperm using egg yolk and soy bean based extenders
Autorzy
Sanches-calabuig M.J.
,
Maillo V.
,
Beltran-Brena P.
,
Fuente Martinez J.
,
Galera-Carrillo S.
,
Perez-Gutierrez J.F.
,
Perez-Cerezales S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Reproductive Biology
Rocznik
2017
Tom
17
Numer
3
Opis fizyczny
p.233-238,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sanches-calabuig M.J.
Department of Animal Reproduction, SGIT-INIA, Avda. Puerta de Hierro km 5.9, 28040 Madrid, Spain
Department of Animal Medicine and Surgery, School of Veterinary Medicine, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain
autor
Maillo V.
Department of Animal Reproduction, SGIT-INIA, Avda. Puerta de Hierro km 5.9, 28040 Madrid, Spain
autor
Beltran-Brena P.
Department of Animal Reproduction, SGIT-INIA, Avda. Puerta de Hierro km 5.9, 28040 Madrid, Spain
autor
Fuente Martinez J.
Department of Animal Reproduction, SGIT-INIA, Avda. Puerta de Hierro km 5.9, 28040 Madrid, Spain
autor
Galera-Carrillo S.
Veterinary Health Section, General Police Headquarters, Madrid, Spain
autor
Perez-Gutierrez J.F.
Department of Animal Medicine and Surgery, School of Veterinary Medicine, Complutense University of Madrid, 28040 Madrid, Spain
autor
Perez-Cerezales S.
Department of Animal Reproduction, SGIT-INIA, Avda. Puerta de Hierro km 5.9, 28040 Madrid, Spain
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1016/j.repbio.2017.05.007
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dac4ba85-fa9d-463c-bdcd-ef963f8968e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.