Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zaufanie klientów jest dla nas priorytetem. Rozmowa z Andrzejem Żurkiem, Dyrektorem Sprzedaży Samochodów Dostawczych Mercedes-Benz Warszawa Sp. z o.o.
artykuł:
Zyski wyższe niż koszty. Współpraca z jednostkami certyfikującymi
(
Michalski W.
)
artykuł:
Strategia najwyższej jakości. Rozmowa z dr inż. Grażyną Prokopiuk, Prezesem Zarządu ZM "Łmeat-Łuków" S.A.
artykuł:
Stawiamy na dobry smak i jakość. Rozmowa ze Zbigniewem Krukiem, właścicielem Zakładów Mięsnych Zbyszko
artykuł:
Biznes musi być fair play. Rozmowa z prof. Wojciechem Gasparskim, etykiem biznesu z Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie
(
Michalski W.
)
artykuł:
Bakterie - na zdrowie! Najnowsze badania szczepów bakteryjnych
(
Wiese M.
)
artykuł:
Zła wiadomość dla polskich rolników. Rozmowa z Wojciechem Olejniczakiem, eurodeputowanym SLD, b. ministrem rolnictwa
(
Michalak G.
)
artykuł:
Profilaktyka przed szkodnikami jest zdecydowanie tańsza. Rozmowa z Krystyną Janczukowicz, asystentem jakości Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A.
artykuł:
Brakuje spójnej polityki dla biznesu żywnościowego. Rozmowa z Markiem Marcem, Dyrektorem Rozwoju IFS oraz GLOBALG.A.P. na terenie Europy Środkowej i Wschodniej
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Wymierne korzyści z certyfikacji. Rozmowa z dr inż. Urszulą Sołtysiak, dyrektorem jednostki certyfikującej AGRO BIO TEST
artykuł:
Powstał jednolity standard dla transportu żywności. Europejska Sieć Produktów Spożywczych
(
WOJMI
)
artykuł:
Wizja i konieczność ciągłego doskonalenia. Rozmowa z Leszkiem Sitkowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Wykorzystujemy cenne walory polskich darów natury. Rozmowa ze Stefanem Skwierawskim, właścicielem Zakładu Produkcji Spożywczej Stefan Skwierawski
artykuł:
Ty pytasz - prawnik odpowiada. Skutki prawne przekroczenia daty minimalnej trwałości i terminu przydatności do spożycia
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Polscy producenci opakowań nie maja się czego wstydzić. Rozmowa z Wacławem Wasiakiem, dyrektorem Polskiej Izby Opakowań
(
Michalski W.
)
artykuł:
Spojrzenie w przyszłość z Dunapack Eurobox Polska. Branża opakowań z tektury falistej
(
Krzyzak Z.
)
artykuł:
Większa przejrzystość i spójność przepisów. Znakowanie żywności - zmiany w krajowych regulacjach
(
Mordalski D.
)
artykuł:
Ubój z konieczności tylko według prawa. Nielegalny obrót chorymi lub padłymi zwierzętami
(
Leonkiewicz J.
)
artykuł:
Zniknie bariera rozwoju. Koniec kwot mlecznych 31 marca 2015 r.
(
Hydzik M.
)
artykuł:
Cały system do zmiany. Rozmowa z tadeuszem Wojciechowskim, Prezesem Zarządu Polskiej Federacji Pest Control
(
Michalski W.
)
artykuł:
Nowa WPR to dobry kompromis dla Europy. Rozmowa z Jerzym Plewą, Dyrektorem Generalnym Komisji Europejskiej w Dyrekcji Generalnej ds. Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Poszukiwanie drogi
artykuł:
Nauka musi być obiektywna, niezależna i wolna od nacisków. Rozmowa z prof. Stanisławem Bergerem
(
Michalak G.
)
artykuł:
Wędliny należy wytwarzać uczciwie. Rozmowa ze Stanisławem Mądrym, wytwórcą tradycyjnych wędlin, w tym kiełbasy lisieckiej
artykuł:
Współtworzymy sukcesy naszych klientów. Rozmowa z Kingą Sieradzon, Dyrektor Sprzedaży, i Sylwią Loniewską, Kierownik ds. Kategorii Soków i Napojów, Tetra Pak sp. z o.o.
artykuł:
Przegraliśmy negocjacje. Rozmowa z Janem Krzysztofem Ardanowskim, posłem PiS, wiceprzewodniczącym sejmowej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi
(
Michalski W.
)
artykuł:
LACPOL stale w rozwoju. Rozmowa z dr. inż. Kazimierzem Łosiem, Prezesem Zarządu PHZ SM LACPOL Sp. z o.o.
artykuł:
Odpowiedzialny partner w wielu obszarach działania. Rozmowa z Małgorzatą Kręcką, Kierownikiem Sekcji Certyfikacji Systemów Zarządzania TUV Rheinland Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Prezydent wspiera pozytywne zmiany na polskiej wsi. Rozmowa z Dariuszem Młotkiewiczem, Sekretarzem Stanu w Kancelarii Prezydenta RP odpowiedzialnym za sprawy rolnictwa i obszarów wiejskich
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Nieustannie poszerzamy ofertę. Rozmowa z Arturem Krzysztofiakiem, Wspólnikiem i Dyrektorem ds. Rozwoju i Sprzedaży INGE
artykuł:
Wyroby tylko najwyższej jakości. Rozmowa z Grzegorzem Kapustą, wiceprezesem Spółdzielni Mleczarskiej Ryki
artykuł:
Nieustannie doskonalimy nasz łańcuch technologiczny. Rozmowa z dr. inż. Stefanem Bartelą, Prezesem Zarządu Spółdzielni Dostawców Mleka w Wieluniu
artykuł:
Zasady maja byc przejrzyste i proste. Dyskusja nt. propozycji Komisji Europejskiej
(
Michalski W.
)
artykuł:
Etyka w centrum uwagi. Debata o etyce w branży spożywczej
artykuł:
Wszystkiego najlepszego, Panie Profesorze! 60-lecie pracy prof. Stanisława Bergera w SGGW
artykuł:
Dyskusja o żywności u prezydenta. Relacja z Forum Debaty Publicznej
(
Michalak G.
)
artykuł:
Czym pluje kocioł? Bezpieczeństwo higieniczne w urządzeniach wytwarzających parę czystą
(
Janow G.
)
artykuł:
Proces o istotnym znaczeniu. Rola i sposoby schładzania mleka
(
Brzozowska J.
)
artykuł:
Musimy rozwijać produkcję. Rozmowa z Waldemarem Brosiem, prezesem Krajowego Związku Spółdzielni Mleczarskich
(
Michalski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.