PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 4 |

Tytuł artykułu

Jakość kumysu z mleka oślego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Quality of koumiss made from donkey’s milk

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

4

Opis fizyczny

s.66-79,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
  • Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-daa7a850-b08e-4ecc-b712-8e72c3940b5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.