Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2016
|
23
|
4
|
Tytuł artykułu
Jakość kumysu z mleka oślego
Autorzy
Zelazowski P.
,
Wszolek M.
,
Filipczak-Fiutak M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Quality of koumiss made from donkey’s milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
napoje mleczne
napoje fermentowane
kumys
mleko osle
jakosc
elektroforeza
wlasciwosci funkcjonalne
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
4
Opis fizyczny
s.66-79,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zelazowski P.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Wszolek M.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Filipczak-Fiutak M.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2016/107/138
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-daa7a850-b08e-4ecc-b712-8e72c3940b5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.