PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 02 |

Tytuł artykułu

Nowe trendy w przetwórstwie żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
New trends in food processing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.10-13,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-da9ddbed-1d84-44b3-a10c-a85bb2fb583a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.