Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
08
|
Tytuł artykułu
Relacje wartości parametrów cech reologicznych mąki pszennej
Autorzy
Stepniewska S.
Warianty tytułu
EN
Interactions of rheological characteristics of wheat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka pszenna
jakosc
parametry reologiczne
wyrozniki jakosci
ciasto pszenne
miesienie
wodochlonnosc
analiza farinograficzna
ocena alweograficzna
parametry alweograficzne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
08
Opis fizyczny
s.11-12,rys.
Twórcy
autor
Stepniewska S.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-da7cbde5-cf0e-4a52-b8d3-c4a6ed53a89a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.