Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2013
|
2
|
Tytuł artykułu
Od zaparzarek do kutrów termociśnieniowych
Autorzy
Mizerski Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
urzadzenia produkcyjne
wyroby cukiernicze
kremy cukiernicze
budynie
galaretki owocowe
obrobka termiczna
kotly warzelne
pomiary temperatury
kutry termoprozniowe
opisy techniczne
producenci
oferty handlowe
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2013
Numer
2
Opis fizyczny
s.18-21,fot
Twórcy
autor
Mizerski Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d9dda0cb-3519-4d6a-81bf-540135a061a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.