Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Rola odpowiedniego stylu opakowania
artykuł:
Huhtamaki-podniesienie wytrzymałości tacek przez użebrowanie
artykuł:
Międzynarodowe Targi Przemysłu Spożywczego POLAGRA-FOOD 2004 zapraszają
(
Kobierski T.
)
artykuł:
Zmiany w prawie
artykuł:
Metoda TFC jako połączenie mycia pianowego i działania aktywnych substancji myjących
artykuł:
Turniej tenisa ziemnego PROMAR-MORLINY CUP
artykuł:
Nowoczesne metody konserwowania żywności
artykuł:
Czynniki wpływające na zmianę barwy wołowego mięsa mielonego
(
Dasiewicz K.
,
Pisula A.
,
Strzelec M.
)
artykuł:
Bliżej klienta-bliżej dostawcy. iCRM&iSCM zintegrowane w systemie CSB
(
Krzywinski A.
)
artykuł:
Przetwarzanie mięsa "ciepłego" w produkcji kiełbas
artykuł:
Pakowanie mięsa chłodzonego
artykuł:
Produkcja porcji o stałej masie ze świeżego mięsa przy wykorzystaniu krajalnicy Portino Cutter B35/55
(
Bielinski T.
)
artykuł:
Rozszerzenie oferty firmy Tari Service Polska
artykuł:
Produkty typu "ready-to-cook" na tackach aluminiowych
artykuł:
Najnowsze wyniki kontroli w zakresie jakości handlowej mięsa czerwonego i jego przetworów
(
Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spozywczych G. I. J. H. A.
)
artykuł:
Profile R-6
artykuł:
Osłonki tekstylne stały się osłonkami nowej generacji high-tech
artykuł:
Chemia tłuszczów i substancji towaszyszących tłuszczom
artykuł:
Nowa dyrektywa dotycząca opakowań uchwalona przez UE
artykuł:
Oferta firmy Sudpack-nowa metoda nanoszenia nadruków na folie
artykuł:
Nowości firmy Handtmann
artykuł:
Przyszłość mięsa i produktów mięsnych
artykuł:
Zmiany sensoryczne żywności mrożonej
artykuł:
CGM firmy Sydel-zadowoleni klienci najlepszą rekomendacją
artykuł:
Azotyny, azotany i nitrozoaminy
artykuł:
Staphylokoki odporne na oksacylinę
artykuł:
Nowa glazura do produktów panierowanych
artykuł:
Bakteriocydowy wpływ roztworów odkażających na biofilmy bakteryjne
artykuł:
Usuwanie materiału szczególnego ryzyka
artykuł:
Grupa Kapitałowa-Polski Koncern Mięsny DUDA
artykuł:
Przepływ powietrza i procesy przenoszenia masy przebiegające w komorach dojrzewalniczych (część druga)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.