Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2008
|
6
|
Tytuł artykułu
Ocena wpływu zastąpienia tłuszczu inuliną na jakość sensoryczną pasztetów pieczonych
Autorzy
Florowski T.
,
Adamczak L.
,
Hernandez I.
,
Moreno Franco M.B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
pasztety
pasztety pieczone
inulina
tluszcze
struktura
konsystencja
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Numer
6
Opis fizyczny
s.38-44,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Florowski T.
Katedra Technologii Żywności, Zakład Technologii Mięsa, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
Adamczak L.
Katedra Technologii Żywności, Zakład Technologii Mięsa, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
Hernandez I.
Katedra Weterynarii, Uniwersytet w Saragossie, Hiszpania
autor
Moreno Franco M.B.
Katedra Weterynarii, Uniwersytet w Saragossie, Hiszpania
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d95ce9a8-cf53-4a3f-93a4-65d08566bb87
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.