Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2014
|
52
|
1
|
Tytuł artykułu
Mięso nutrii pod szkiełkiem mędrca … i w ręku kuchmistrza
Autorzy
Kowalska D.
,
Niedbala P.
Warianty tytułu
EN
Nutria meat from a scientific… and culinary perspective
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zwierzeta futerkowe
nutrie
mieso z nutrii
jakosc
barwa miesa
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
zawartosc witamin
zawartosc makroelementow
wartosc odzywcza
zywienie czlowieka
potrawy
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2014
Tom
52
Numer
1
Opis fizyczny
s.11-19,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalska D.
Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Niedbala P.
Katedra Hodowli Drobiu, Zwierząt Futerkowych i Zoohigieny, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d92dd276-af68-4daa-b57a-90b561f29851
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.