Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2018
|
25
|
3
|
Tytuł artykułu
The influence of storage conditions on texture parameters and sensory quality of sour cherry jams with various plant additives
Autorzy
Banas A.
,
Korus A.
,
Korus J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ warunków przechowywania na parametry tekstury i jakość sensoryczną dżemów wiśniowych z różnymi dodatkami roślinnymi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
sour cherry
jam
storage condition
texture parameter
sensory quality
plant additive
additive effect
food texture
colour
sensory property
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
3
Opis fizyczny
p.100-115,fig.,ref.
Twórcy
autor
Banas A.
University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
"ROMEX" Janina Moryl, Wielopole 89, 33-210 Olesno, Poland
autor
Korus A.
University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Korus J.
University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/ZNTJ/2018/116/249
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d8dfed8a-3bf5-4d08-9e00-a8b458d0e311
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.