Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
2012
|
33
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku wytłoków rzepakowych na właściwości smażonych chrupek ziemniaczanych
Autorzy
Kita A.
,
Gornicka E.
,
Wojdylo A.
,
Drozdz W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of rapeseed meal addition on selected properties of fried potato snacks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
Rocznik
2012
Tom
33
Numer
2
Opis fizyczny
s.285-294,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kita A.
Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Gornicka E.
autor
Wojdylo A.
autor
Drozdz W.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d8d46d40-ced2-4514-8863-6a3adbd9da66
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.