Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2016
|
09
|
Tytuł artykułu
Zamienniki tłuszczu w przetwórstwie mięsa i ich funkcje
Autorzy
Olszewski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
technologia miesa
przetworstwo miesa
postep technologiczny
zamienniki tluszczu
dodatki do zywnosci
redukcja tluszczu
tluszcze zwierzece
bezpieczenstwo zywnosci
koncentraty sojowe
skrobia
karageny
inulina
przetwory miesne
receptury
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Numer
09
Opis fizyczny
s.30-32,rys.,tab.
Twórcy
autor
Olszewski A.
Instytut Technologii Żywności i Gastronomii, Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d89920e7-95b8-4193-887f-2875005bffb0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.