Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2018
|
72
|
04
|
Tytuł artykułu
Radość gotowania
Autorzy
Wilczynski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Surulo Dominik wywiad
restauratorzy
restauracje
restauracja Blue Margarita
Rumunia
Bukareszt
kuchnia poludniowoamerykanska
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
04
Opis fizyczny
s.6-7,fot.
Twórcy
autor
Wilczynski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d85cc0a4-9b6c-496f-8acc-7d55cfeb74cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.