PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 32 | 4 |

Tytuł artykułu

Wykrywanie naturalnego barwnika organicznego-koszenili w przetworach mięsnych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Obnaruzhenie estestvennogo organicheskogo krasitelja-koshenilo-v mjasnykh izdelijakh
EN
Detection of natural organic dye-cochineal-in meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

32

Numer

4

Opis fizyczny

s.315-318,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d82e1911-a063-46f3-b15c-f6c3e503437f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.