Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2014
|
10
|
Tytuł artykułu
Nitrozoaminy w przetworach mięsnych
Autorzy
Stanislawczyk R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc wyrobu
jakosc zdrowotna
dodatki do zywnosci
dodatki chemiczne
konserwanty
azotyn potasu
azotan sodu
peklowanie
wlasciwosci sensoryczne
wlasciwosci bakteriobojcze
wlasciwosci toksyczne
methemoglobina
nitrozoaminy
wlasciwosci kancerogenne
objawy zatrucia
reakcje chemiczne
produkty wedzone
ograniczenie stosowania
technologia
doskonalenie procesow
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Numer
10
Opis fizyczny
s.16-21,tab.,rys.
Twórcy
autor
Stanislawczyk R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d811dbae-f256-46ff-b139-75f1925db213
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.